Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 22 червня 2021 р.

День дитячого футболу

 Футбол – найпопулярніша командна гра на планеті. Гра мільйонів, популярна у всьому світі, ⚽️  футбол об'єднує, допомагає долати кордони власних можливостей й знаходити нових друзів. 

🥅 Цей спорт розвивається на всіх рівнях – від дитячих змагань на галявині до футбольних баталій професіоналів. Але сьогодні про дитячий футбол ⚽️🏃‍♂️ 

🗓 19 червня відзначається Всесвітній день дитячого футболу. Заснувала це свято Організація Об’єднаних Націй, для залучення молоді до спорту. Відзначається це свято 19 червня на підставі угоди між Дитячим фондом ООН / UNIC-EF / і ФІФА, підписаного в 2001 році в рамках міжнародного руху «Голосуйте за дітей». 

Традиційно в цей день у різних країнах світу, в тому числі й в 🇺🇦Україні, проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд. 

👩‍🏫 Ми також вирішили привітати юних футболістів з команди "Мукачево" та тренера В'ячеслава Вакуленко і наперодні свята завітали до них на тренування. 

Футбол  - це місце, де можна добре і весело провести час, виплеснути енергію,  сьогодні таймаут хлопці провели з книгами📚,  які бібліотекарі принесли на ігрове поле. 

📖 Переглядаючи сторінки книжок юні спортсмени дізналися історію виникнення футболу,🍏🥕 як харчуються та рецепти страв від футболістів та футболісток світового рівня, як влаштовані бутси👟, які вправи слід виконувати, щоб бути 💪сильними та верткими. Особливо зацікавила 📗 книга про минуле і майбутнє зірок світового футболу, про їх особисте життя і секрети професійного успіху.  

Звичайно ми поспілкувалися із тренером та майбутніми зірками, всі подробиці з відеорепортажу🎥.

💐Вітаємо юних футболістів⚽️, бажаємо невтомної та наполегливої праці, терпіння, міцного здоров’я, чесних ігор та перемог! 💛💙 

P.S. Ми безмежно вдячні тренеру команди за таку щиру розмову і сприяння у створенні задуманого нами відео🙌.

Запрошуємо Вас переглянути відеорепортаж до Дня дитячого футболу за цим посиланням








Немає коментарів:

Дописати коментар