Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 8 лютого 2022 р.

Досі актуальний: Чарльз Діккенс

Його перу належать відомі нам з дитинства «Пригоди Олівера Твіста», він вигадав скнару Скруджа в «Різдвяній пісні», написав «Великі надії», «Повість про два міста», про «Девіда Коперфільда»...

Його книги були екранізовані у різних країнах світу,  а повість «Різдвяна пісня в прозі» входить до шкільної програми і в Україні. Алюзії на його героїв можна знайти у творах сучасних письменників.

Ви, напевно, вже здогадались, що мова йде про  відомого британського письменника Чарльза Діккенса, ювілейну дату, а саме, 210 років з дня народження якого відзначали  ми вчора, 7-го лютого.

Здійснити, в цей день, уявну мандрівку у часі: побувати в Англії часів Діккенса, дізнатися цікаві факти його біографії та пригадати найвідоміші твори письменника запросили своїх користувачів бібліотекарі.

Діти переглянули презентацію  «Що ви не знали про Чарльза Діккенса…», ознайомились з творами автора та літературою про нього, представленою на книжковій виставці "Чтай книгу, дивись фільм", а ще переглянули фільм від режисера Роберта Земекіса "Різдвяна історія" – екранізацію традиційної різдвяної повісті Чарльза Діккенса.





Немає коментарів:

Дописати коментар