Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 6 червня 2022 р.

Хай сонцю і квітам всміхаються діти

Справжній калейдоскоп розваг, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, чекав на користувачів нашої бібліотеки серед яких чимало дітей з числа тимчасово переселених осіб.

Як вже традиційно у нас склалося, спочатку на зустріч з дітьми завітали представники Мукачівський місцевий центр з надання БВПД, а саме, директор Константин Молнар та головний юрист Ірина Томишинець. Разом зі спеціалістами діти обговорили тему своїх прав та обов'язків, а також з'ясовували куди і до кого маленькі громадяни нашої країни можуть звертатися по допомогу, у разі виникнення такої потреби. Для кращого закріплення правової інформації хлопці та дівчата малювали свої ручки та виписували на них людей й організації, до яких вони звернуться при потребі.

Далі на присутніх чекав майстер-клас із виготовлення півника, який став символом міцності й витримки українців, вцілівши на стіні зруйнованого будинку в Бородянці. Непросте було завдання у дітлахів, але всі вони справились на відмінно і тепер десятки патріотичних півник будуть жити в українських домівках.

Після напруженої роботи всім потрібна розминка. І тут на допомогу нам прийшла Антоніна Недбайло - тренер, інструктор зумба-фітнес, з якою діти та дорослі із задоволенням танцювали ритмічні, енергійні танці під відкритим небом (відео одного з яких ви зможете побачити згодом).

Ну і яке ж свято без святкового столу? А ще без популярного доповнення до будь-якого сучасного дитячого свята - аквагриму? Смачне пригощання разом із цікавим спілкуванням завершили наше свято дітей та батьків. Адже, 1 червня відзначають не тільки Міжнародний день захисту дітей, але й Всесвітній день батьків. Вітаємо всіх і маленьких, і дорослих зі святом. Бажаємо мирного життя в щасливому родинному колі.

На завершення, хочемо висловити слова подяки всім тим, хто поруч з нами й допомагає робити такі дні справді святковими. Дякуємо Beata Stolyarenko, Вікторії Кулішовій за цікаві майстер-класи, Антоніні Недбайло - за енергійні танці, Евгенії - мамі нашої маленької учасниці всіх бібліотечних заходів - за створення аквагриму для дітей.

Як то кажуть, добрі справи робляться тихо. Особлива подяка від працівників, дітей та їхніх батьків спонсорам нашого свята, які зробили його таким солодким та смачним.


Немає коментарів:

Дописати коментар