Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 9 червня 2022 р.

Посвята у читачі

Закінчується навчальний рік. Для першокласників це був рік повчалий та цікавий. За цей рік вони виросли, порозумнішали, багато чого навчилися та дізналися.

Навчилися першокласники вже і читати - тому саме час вперше відвідати бібліотеку.

На цьому тижні учнів 1-А, 1-Б та 1-В класів ліцею #10 (класні керівники Тетяна Польова, Тетяна Софілканич та Мар'яна Биба) було посвячено у ЧИТАЧІ. Вони вперше завітали у чарівний, дивовижний дім книг. Тут бібліотекар читальної зали Алла Товтин провела цікаву екскурсію по книжковому місту, яке зветься БІБЛІОТЕКА. Познайомила читачів з жителями цього міста –книгами, вулицями – книжковими полицями, кімнатами– абонементом та читальною залою, таємною кімнатою - книгосховищем, довідковим бюро – енциклопедіями й словниками.

Діти дізналися про те, як книга приходить до читача, про нові надходження літератури до бібліотеки, про правила користування книгою і бібліотекою, про НАЙБІЛЬШУ і НАЙМЕНШУ книги, які є в нашій бібліотеці.

Переглянули повчальний мультик "Грицеві книжки" та виготовили закладинку в техніці плетіння.

Всі разом дали обіцянки цінувати та берегти книги, бути активними читачами бібліотеки та своєчасно повертати книги до бібліотеки.

Хлопці та дівчата також підготувалися до зустрічі. Вони активно декламували вірші, співали пісеньки, відгадували загадки та вікторини.

Діти, які змалечку читають, зростають більш творчими людьми, краще вирішують поставлені завдання, зростають впевненими особистостями.

Тож ми сподіваємося, що ці діти – наші потенційні читачі.



Немає коментарів:

Дописати коментар