Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 12 травня 2023 р.

Готуємось до свята Мами

День матері – це святковий день, присвячений матерям та материнству. В Україні та в більшості країн планети свято мам святкується у другу неділю травня. 2023 року День матері відзначатимемо 14 травня.

Встановити це свято запропонувала американка Анна Джервіс 1908 року. Цьому передувала трагічна подія – померла її мати. Джервіс захотіла, щоб усі діти планети щорічно вшановували своїх мам і дякували їм. Вона довго писала листи з пропозицією визнати свято і досягла свого. 1910 року штат Вірджинія перший визнав День Матері як офіційне свято. Згодом свято стало популярним у всьому світі.

Ми переконані, що всі діти України дуже активно готуються до Дня матері. Сьогодні ми дізнались, які подарунки вже приготували своїм найдорожчим учні 1 класу приватної школи «Індиго» (вчителька Ірина Миронюк). Але оскільки подарунків забагато не буває, то ми запропонували нашим маленьким відвідувачам зробити ще один, а саме – листівку з квітами. І тепер чудові, яскраві букетики квітів з найщирішими дитячими побажаннями чекають лише свого святкового часу.

А ще сьогодні хлопці та дівчатка довідалися історію виникнення даного свята, заспівали пісеньку про маму, разом з бібліотекарем Наталією Кушнір підбирали риму до віршиків про маму та знайомились з книгами, присвяченими мамам.

Вітаємо всіх матусь і бабусь зі святом! Нехай ваші діти завжди вас радують і прислухаються до ваших порад, нехай ваше серце ніколи не знає образ і тривог.











Немає коментарів:

Дописати коментар