Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 29 травня 2023 р.

На екскурсію до бібліотеки

Чи не щодня, протягом двох останніх тижнів, працівники дитячої бібліотеки проводять пізнавально-ознайомчі екскурсії для учнів молодшої ланки шкіл нашого міста. Ось і сьогодні на знайомство з бібліотекою та її головною цінністю – книгою прийшли учні 4-Б класу ЗОШ №1 разом зі своїм класним керівником Людмилою Куцин.

Багато нової і корисної інформації отримали під час екскурсії хлопці та дівчата як про правила користування бібліотекою, так і про послуги та графік роботи. Бібліотекар Алла Товтин розповіла дітям історію розвитку книги від найдавніших часів і до сьогодні. А на прикладі мультфільму  «Чарівник книг» разом з’ясували, який шлях проходить книга від автора до читача. Знають тепер учні і про те, якою літературою можуть скористатися в читальній залі бібліотеки.

Яку ж літературу можна отримати на абонементі і як правильно обирати книги для дозвілля та навчання? Про це розповіла школярам бібліотекар відділу Вікторія Ярема. Діти спробували самі віднайти певну книгу у фонді з відкритого доступу, що виявилось не так вже й просто.

Ми сподіваємось, що зуміли зацікавити юних читачів і тепер їхня жага до читання буде лиш зростати. Чекаємо на нових відвідувачів вже зовсім скоро у стінах нашої бібліотеки, адже літо – це пора відпочинку, а отже чудовий період, щоб нарешті насолодитися читанням книг, на які раніше не вистачало часу.









Немає коментарів:

Дописати коментар