Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 1 червня 2023 р.

Свято дитинства!

Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей, який в першу чергу символізує незаперечну цінність і величезне значення дітей в житті суспільства. Він також єднає країни всього світу навколо спільної мети – забезпечити майбутнє дітей, оберігати їхні права та сприяти їхньому всебічному розвитку.

А ще День дітей – це чудове свято радості й надії. Саме таке свято веселощів й розваг відбулося сьогодні в нашій бібліотеці. Та розпочалось воно з інформаційної частини, під час якої не тільки діти, але й дорослі мали змогу поспілкуватись й більше дізнатись про права та обов’язки дітей від юриста Мукачівського місцевого центру з надавання БВПД Вероніки Реги.

Далі на дітей чекали ігри, танці та цікавий майстер-клас від помічниці режисера Мукачівського драматичного театру Вікторії Кулішової, під час якого діти вчилися робити різнокольорові квіти та звіряток.

Долучилися учасники свята й до перегляду справжнього театрального дійства, яке відбулося в читальній залі. Адже на свято до нас з виставою завітав клас драматичного театру «Ліхтарик» Мукачівська школа мистецтв ім.С.Мартона Мукачівської міської ради (керівник-режисер Вероніка Новосад).

Ми дякуємо всім хто долучився до свята своєю працею, своєю присутністю. Ми бажаємо всім діткам зростати в мирі, любові й батьківській турботі. Зі святом, наші маленькі читайлики!























Немає коментарів:

Дописати коментар