Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 29 грудня 2023 р.

Різдвяний настрій

Напевно, жодного свята ми не чекаємо з таким трепетом як Різдво. Особливо зараз, під час війни і тяжких випробувань для України. І може виникнути запитання: – А чи варто в цих умовах святкувати Різдво? Відповідь може бути лише одна: - Так, варто. Адже, різдвяний настрій – це всі ті маленькі й великі приємності, які роблять нас трішки щасливішими у цей зимовий час. Особливо дітей, яким ці приємні відчуття радості та дива допомагають пристосуватися до мінливого й непередбачуваного майбутнього в нашій країні.

Саме такий особливий різдвяно-новорічний настрій ми й намагаємось підтримувати в маленьких сердечках наших відвідувачів. Так, напередодні Різдва, разом з Тімеєю Софілканич, для учнів 3 класу приватної школи "Індиго" (класний керівник Ірина Миронюк) ми провели справжній арт-сеанс "Різдвяні фантазії ".

Під час заходу діти із задоволенням працювали над створенням вітальних різдвяно-новорічних листівок, супроводжуючи роботу святковим співом.Тепла атмосфера, колядки і, звичайно, мистецтво забезпечили і дітям, і дорослим відчуття свята.

Тож, пам'ятаймо та підтримуймо наші традиції. Бо саме через них ми не втрачаємо самобутність, не розгублюємо зв’язок поколінь. Душевного вам тепла й добра!





Немає коментарів:

Дописати коментар