Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 8 грудня 2023 р.

А ми любимо читати

#тижденьчитання2023

#бутисвоїми

Протягом тижня, а саме з 4 по 10 грудня, в Україні триває Національний тиждень читання, ініційований Українським інститутом книги. За допомогою Акції УІК має на меті привернути увагу українців до важливості читання, надихнути їх відвідувати бібліотеки та книгарні.

Такою ж метою, в своїй повсякденній роботі, керуються і працівники бібліотек. Тому ми не могли оминути увагою таку подію і з задоволенням долучились до щорічної акції. Разом зі своїми маленькими відвідувачами – учнями 3-Б класу ЗОШ №1 (класний керівник Лілія Опришко) ми провели літературні посиденьки, під час яких бібліотекар Наталія Кушнір розповіла дітям про Національний тиждень читання, про мету його проведення та про те, яким чином кожен українець - дорослий і малий, може долучитись до участі в ньому.

Бібліотекар також провела для дітей огляд тих книг, які найбільше полюбляють читати користувачі абонементу для дошкільнят та молодших класів, запропонувавши до прочитання ці книги і своїм слухачам. Також присутні ділилися враженнями від своїх улюблених книг і як виявилось таких у них чимало. Що, звичайно, дуже нас тішить.

А ще разом ми почитали книгу про динозаврів та розмалювали мегарозмальовку до Національного тижня читання «Звикай читати!».
















Немає коментарів:

Дописати коментар