Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Наш закон - наша сила

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Ми робимо свято, щоби послухати дітей та інколи в них повчитися.
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в нашій бібліотеці відбувся День правових знань "Наш закон - наша сила". В програмі Дня відбувся ряд творчих заходів: Правова вікторина, Кафедра права "Закони про тебе. Закони про тебе." (зустріч з представником правоохоронних органів - оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Кляп Іван Васильович під час зустрічі з юними читачами широко висвітлив тему „Правопорушення неповнолітніх. Відповідальність за скоєння злочину”. Під час зустрічі наводив приклади та провів розяснювальну роботу даючи відповіді на запитання дітей), Правові ігри "На терезах Феміди",  Музично-пізнавальний ігровий колаж  з призами "Надійний захисник" (підготовлена дітьми з туристично-пізнавальної програми Міжнародного дитячо-юнацького руху наставництва "Royal Rangers"), Правова копілка "Маєш право, малючок" (за участю працівника банку - керівник відділу продажів АТ "OTP Bank" м. Мукачева Гольцапфел Юлія Олегівна розповіла дітям про професію банкіра та зробила оголошення про конкурс дитячого малюнку "Як я уявляю професію банкіра?"), перегляд виставки-протесту "Не порушуйте наші права", Абетка виживання "Хто захистить беззахисного?", Мультсалон "Права дітей в мультфільмах".
Діти, які були присутніми на даних заходах отримали багаж знань та позитивних емоцій. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів - ЛІТНІ КАНІКУЛИ. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас щоднини, окрім неділі. Проводьте з користю свій вільний час. Слідкуйте за анонсами та беріть участь у різноманітних творчих акціях.




















Немає коментарів:

Дописати коментар