Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 червня 2014 р.

Така захоплива наука - ЕКОНОМІКА

Давно змінилися стереотипи поколінь. Раніше прагнення заробити побільше вважалося мало не ганебним, а навчання дітей правилам збагачення — просто аморальним.
Тепер всі згодні з тим, що гроші і ставлення до них — цілком дитяча тема.
Щоб засвоїти основні економічні категорії: банк, ринок, потреби, гроші, поділ праці та багато іншого в легкій та цікавій формі здійснили захоплюючу подорож до країни економічних знань наші читачі.
Під час Години пізнань та відкриттів діти зустрілися з керівником відділу продажів АТ "OTP Bank" м. Мукачева Гольцапфел Юлією Олегівною, яка познайомила присутніх з історією грошей, розповіла про використання та заощадження грошей, про професію банкіра та познайомила з основними напрямкаи роботи банку. Запросила присутніх до участі в конкурсі дитячого малюнку на тему "Як я уявляю професію банкіра?".
Закріпити почуте під час зустрічі допомогли дітям економічні ігри, які підготували та провели бібліотекарі читальної зали, а саме: економічна розминка (необхідно було підібрати антоніми, згодом синоніми до економічних термінів), гра "Що можна купити за гроші?", гра "Рекламуємо товари", запитання-заморочки, фізкультхвитинки, вікторина для винахідливих.
Завершилась Година пізнань та відкриттів інформіною "Діти і гроші: як у світі дають на кишенькові витрати" та переглядом книжкової виставки "Така захоплива наука - ЕКОНОМІКА".

Немає коментарів:

Дописати коментар