Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 27 червня 2014 р.

Я – громадянин України!

В кожній країні є правила, за якими живуть всі її мешканці. Ці правила називаються "законами". Законів багато, та серед них є найголовніший, що зветься словом "Конституція". Якщо цього головного закону не дотримуватися, то в країні не буде порядку. Тому виконувати Конституцію повинні всі-всі мешканці країни.
Наша Україна теж має свою Конституцію - закон, в якому записано всі права українців. 28 червня в Україні відзначають День Конституції. Це Основний Закон нашої держави, в якому закріплено правові основи України. Відповідно до тієї ж Конституції, день прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.
Про коріння Української Конституції, про загальні засади та основні принципи конституційного ладу в Україні, про державні символи та верховенство права в нашій державі дізналися користувачі нашої бібліотеки під час Патріотичної бесіди "Я - громадянин України!".
Бібліотекарі під час бесіди намагались допомогти дітям усвідомити значущість Основного Документу Держави. Адже важко було б уявити наше життя, якби не було Конституції! Всюди би панували безлад та негаразди. 

Немає коментарів:

Дописати коментар