Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 26 червня 2014 р.

Ні - апокаліпсису від рук людини

Все, що оточує нас і не зроблене руками людей — природа. Природа дає все необхідне для життя людини: їжу, воду, повітря. Вона є джерелом натхнення для художників, письменників, композиторів. Недарма природу називають ненькою. Всі ми — діти природи, та не всі однаково добрі до неї. Природа потребує постійної уваги, турботи, охорони. Ми повинні берегти природу, охороняти її багатство.
Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища.
Щоб навчитися любити і цінувати природу, бережно до неї ставитись зібралися читачі бібліотеки  в Екологічному бюро "Берегти природу - берегти життя" з циклу "Ні - апокаліпсису від рук людини" .
Екологічне бюро включило в себе:  хвилинки-роздуми "Як зберегти оточуючий світ", перегляд книжкової виставки "Берегти природу - берегти життя" та ігровий салон "Буду я природі другом".
Відвідавши екологічне бюро в бібліотеці кожен з учасників виніс для себе власний шлях для покращення навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але усі разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар