Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 жовтня 2017 р.

Філософія її життя

11 жовтня, в Міжнародний день дівчаток, вже втретє до нашої бібліотеки завітала авторка численних творів для дітей та дорослих Ірина Мацко.Цього разу письменниця презентувала  три  книги із серії „Душевні рецепти” – „Шпинат для мізків”, „Мигдаль для серця” та „Імбир для душі”, адресовані студентам, молоді та дорослим усім, хто любить філософію життя. Слухачами та співрозмовниками Ірини Мацко під час творчої зустрічі «Філософія мого життя. Де шукати щастя?» були студенти другого курсу гуманітарно-педагогічного коледжу (викладач Глагола Ольга Михайлівна).
Деякі біографічні відомості із життя письменниці, декілька слів про її літературні здобутки навела слухачам бібліотекар Алла Товтин, а далі розповідь про себе, про свої починання в літературі, про те, як стала власником видавництва „ІрМа” та видавцем  чотирьох книжечок з серії розмальовок „Розмалюй та вивчи”, про  креативну дитячу студію «ІРИска», якою успішно керує продовжила сама Ірина Мацко. Поділилась пані Ірина і своїм секретом, в чому саме  бачить щастя кожної людини та розкрила присутнім філософію свого життя.

Завершилась така цікава та змістовна розмова з автором фотосесією, смачним чаєм з імбиром, печивом з мигдалем та шпинатом.

Немає коментарів:

Дописати коментар