Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 14 лютого 2018 р.

"На хвилях" радіо

Щоб з ранку швидше «розгойдатися» після солодкого сну і отримати заряд бадьорості для подальших звершень, необхідно використовувати силу власної волі, або один з перевірених засобів: випити чашечку кави, з'їсти шоколадку, зробити гімнастику. А можна просто включити радіо, де безкоштовно, цілодобово і у чудовій якості звучить улюблена музика, новинки вітчизняного шоу-бізу, інтерв'ю з цікавими людьми й огляди найкращих хітів.
 13 лютого усі працівники радіокомпаній та радіолюбителі зі всього світу відзначають Всесвітній день радіо. І не випадково, саме сьогодні, бібліотечні працівники запросили своїх користувачів на експрес-інформину «На хвилях радіо», під час якої поспілкувалися про історію виникнення радіо, розповіли деякі цікаві факти про цей винахід. 
Та, як-то кажуть, - «краще один раз побачити, ніж сто разів почути». Висловлюємо свою вдячність працівникам «Радіо Закарпаття FM», зокрема ведучій Вірі, які в день свого професійного свята люб’язно погодились прийняти нас та провести невеличку, але дуже цікаву і пізнавальну екскурсію. 
В свою чергу, ми із задоволенням привітали працівників радіо та побажали їм невпинного професійного росту, невичерпної енергії, побільше творчих ідей, цікавих тем, натхнення, здоров’я, гарного настрою і задоволення від роботи. А на згадку, в подарунок від дітей та бібліотечних працівників – «солодкі» навушники. Зроблені власноруч.


Немає коментарів:

Дописати коментар