Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 14 лютого 2018 р.

Справи сердечні

День всіх закоханих - чудовий спосіб ще раз проявити свою любов та турботу, здивувати близьких. І у цьому ж немає нічого складного: придбати якусь дрібничку, приготувати смаколики, чи влаштувати романтичний вечір. Або ж щось більш неординарне – власноруч виготовити валентинку. Витрачені сили та час не будуть марними і ви обов’язково отримаєте вдячність та дорогоцінні усмішки рідних.
Майстер-клас «Тобі дарую «валентинку» зі створення 3-D валентинок провели напередодні Дня Святого Валентина для учасників заходу бібліотекар Алла Товтин та наша гостя – майстриня хенд-мейду Олеся Кіш.
Перш ніж приступити до виготовлення валентинок, ми коротко розповіли дітям історію цього незвичайного свята та про його основний символ – традиційну валентинку – невелику листівку з романтичним віршем і палким освідченням у вічній любові.

Творчий процес створення валентинок настільки захопив учасників майстер-класу, що ми вже запропонували їм зібратися наступного разу – напередодні свята весни. Отож, до нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар