Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Зупинімося, люди, земля в нас одна!


Чорнобиль... Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль - це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам’ять.
Аварія на Чорнобильській атомній станції назавжди змінила життя мільйонів людей і залишається однією з найтрагічніших сторінок в історії людства. Навіть через 32 роки, пам'ять про ті жахливі події живе в серцях людей. Історії життя ліквідаторів та очевидців катастрофи знайшли відображення в книгах і фільмах.
В цей день, 26 квітня, на екологічний барометр «Зупинися, людино, земля в нас одна» ми запросили до бібліотеки учнів 6-7-х класів НВК №15, щоб разом з дітьми знову згадати ті страшні дні та наслідки катастрофи, щоб вшанувати тих, хто ціною власного життя рятував мільйони інших життів. А щоб учні краще могли уявити масштаби Чорнобильської катастрофи, бібліотекар Наталія Кушнір запропонувала їм переглянути документальний ролик «Чорнобиль: минуле і сьогодні...» та презентацію «Чорнобиль – 15 фактів про катастрофу». Після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя під час лік­відації Чорнобильської катастрофи.
Як завжди, до уваги дітей і дорослих було запропоновано перегляд виставки-репортаж «Чорна трагедія на кольоровій землі».


Немає коментарів:

Дописати коментар