Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 4 лютого 2019 р.

Всеукраїнський конкурс есе «Діти єднають Україну»


Увага! Конкурс!
Національною бібліотекою України для дітей, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Національною секцією IBBY, Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів та Творчим об’єднанням дитячих письменників Національної спілки письменників України, за підтримки Міністерства  культури України, проводиться Всеукраїнський конкурс есе «Діти єднають Україну».
Згідно умов конкурсу, участь в ньому приймають діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях:
читачі-учні 10-14 років;
читачі-учні 15-18 років.
Конкурс проводиться з 08 січня по 02 квітня 2019 року у два тури:
перший – з 08 січня до 20 лютого на обласному рівні;
другий – з 21 лютого до 02 квітня в місті Києві.
Вимоги до есе:
Есе виконується в електронному форматі друкованим обсягом не більше двох аркушів формату А4, шрифтом Times New Roman, 1,5 інтервалом, 14 кеглем.
На конкурс приймаються індивідуальні роботи українською мовою.
Роботи Переможців Конкурсу будуть розміщені на сайті Національної бібліотеки України для дітей, у науково-популярному журналі «Бібліотеки у форматі Д°» у рубриці «Дитяча сторінка».
Більше інформації щодо конкурсу Ви можете отримати в Мукачівській міській бібліотеці для дітей.
У вас ще є трохи часу, але поспішайте. Користувачі нашої бібліотеки з умовами конкурсу вже ознайомлені і, сподіваємось, активно готуються. З нетерпінням чекаємо на їх творчі роботи.
Цього дня ми не тільки проінформували користувачів про новий конкурс, але й виконали приємну місію - привітали нашу учасницю минулорічного Всеукраїнського конкурсу "Творчі канікули"- Тетяну Спірін з її першою творчою перемогою (прозові твори Тетяни були надруковані у збірнику "Творчі канікули"). Гадаємо, це стане хорошим стимулом для інших дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар