Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 1 лютого 2019 р.

Підсумки конкурсу "Творчі канікули"


Всеукраїнський літературний конкурс «Творчі канікули», який уже вдруге провели Національна бібліотека України для дітей та Українська секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (IBBY), є справжнім творчим майданчиком для літераторів-початківців.
Минулого року на конкурс надійшло майже 1,5 тисячі дитячих робіт, 191 з яких були обрані для участі у фіналі. Прозові та поетичні твори юних письменників, надіслані з усіх регіонів України на фінальному етапі оцінювали справжні знані дитячі письменники — члени Національної спілки письменників України: Марія Морозенко, Наталя Дев’ятко, Тетяна Винник, Леся Мовчун та Леся Пронь.
Одним із найважливіших подарунків для учасників конкурсу стала літературна збірка, до якої увійшли кращі роботи фіналістів конкурсу. Серед цих фіналістів є і Тетяна Спірін – активна учасниця творчих та просвітницьких заходів нашої бібліотеки, в тому числі і конкурсу «Творчі канікули» 2018 року. ЇЇ «Пять історій із реального життя» члени журі оцінили і визнали достойними представити широкому загалу читачів. З чим ми і вітаємо Тетяну!



Немає коментарів:

Дописати коментар