Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 14 лютого 2021 р.

На побачення з книгою

 День Святого Валентина – свято закоханих, відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, в США – з 1777 року, в Україні – з початку 1990-х років.

Яка ж історія цього свята? І звідки воно до нас прийшло?

Легенда свята:

У Стародавньому Римі імператор Клавдій ІІ планував завоювання нових земель, і змушував чоловіків залишати свої родини і йти на війну. Крім того, він забороняв священникам вінчати закоханих. Але один із них все-таки наважився порушити цей наказ і таємно продовжував  з'єднувати закохані серця. Його звали Валентином. Коли імператор дізнався про це, він засудив священнослужителя до страти. З тих пір всі закохані вважають цей день – Днем святого Валентина.

Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання.

Пропонуємо вам побачення з книжковими новинками: повісті та оповідання про безоглядне кохання, про романтичні стосунки, про пошуки любові, про довіру, про перші поцілунки і першу зраду…

Оксенія Бурлака

"Поцілунок був не останній"

Олена Рижко

"Ужалений зрадою"

Юлія Чернієнко

"Помста"

Олена Рижко

"Знає тільки Мару"

Оксенія Бурлака

"Розірваний кадр"

Олена Рижко

"Мишоловка"

СашаГрищенко

"Винятки із правил"

 Алевтіна Шавлач

"Пампуха"

Олена Тараріна

"Бути собою. 10 гаджетів для щастя"

Анна Просвєтова

"13 ключів до розуміння себе, свого оточення та своїх стосунків"

Марта Гулей

"Одного дня вона розкаже"

З головою поринути в атмосферу любові вам допоможе романтична фотозона в читальній залі нашої бібліотеки, біля якої ви обов’язково захочете зробити декілька  фото, що вже і зробили деякі наші читачі.

Вітаємо всіх зі святом любові!




Немає коментарів:

Дописати коментар