Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 19 січня 2017 р.

Зимова магія книг

Зима – чарівна пора року. Всім дітям  подобається, коли надворі ясна морозна погода та падає сніг. На вікнах з’являються вигадливі малюнки, все навкруги стає білим. Здається, що ми потрапляємо у зимову казку.  
Ще більше казкового настрою та відчуття містерії додають нам улюблені зимові книги – зі сторінок яких віє морозом, магією і неймовірними пригодами. Гортаючи сторінку за сторінкою, ми поринули у світ чарів, звичайно, зі своїми маленькими читачами під час літературного міксу «Зимові казки».
Бібліотекар Товтин Алла провела літературний перегляд новорічно-різдвяної підбірки найцікавіших книг про зиму. Це, зокрема, казки Юлії Смаль "Перед Святвечором"; Ганса Крістіана Андерсена "Ялинка", "Снігова королева", „Дівчинка з сірниками”; Братів Грімм "Пані Метелиця"; Василя Сухомлинського "Кому ж іти за дровами", "Зайчик і місяць", "Ласкавий вітер і холодний вітрюга"; Ірини Мацко "Різдво ялиночки",; Наталі Забіли "Снігуронька", "Два морози", "Рукавичка"; Оксани Іваненко "Бурулька"; Валентини Вздульської "Казки Різдвяного ангела"; Миколи Білкуна "Ведмедикова ялинка"; Івана Малковича  „Золотий павучок” та ін.
Звичайно, більшість казок є добре знайомі нашим читачам, і вони із задоволенням обговорювали прочитані книги, пригадували героїв та ділилися враженнями від прочитаного. Деякі вірші про зиму діти читали напам'ять. На завершення, діти переглянули фільм-казку Братів Грімм "Пані Метелиця".
Книги сучасних авторів також сподобалися користувачам і вони залюбки взяли читати їх додому.
Кожен з вас має можливість завітати до нас і вибрати книги з виставки «Зимова казка», які обов’язково допоможуть створити святковий настрій у вашій родині.


Немає коментарів:

Дописати коментар