Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 9 лютого 2017 р.

Безпечний Інтернет

Сучасна людина не уявляє собі життя без  Інтернету. Майже всі  щодня користуються Інтернетом. Здається, що це дуже зручно та легко: перевірив пошту, поспілкувався з друзями, завантажив музику чи реферат. А головне: що поганого може бути від Інтернету, окрім вірусів, від яких не важко захищатися?!
Проте, таке ставлення до Інтернету невірне, адже життя  в ньому – це частина звичайного життя. Все, що є злочином чи не дозволяється робити в звичайному житті, заборонено і в Інтернеті.
Саме у Міжнародний день безпечного інтернету – 7 лютого - ми запросили своїх користувачів на хвилинки-цікавинки „У країні Комп’ютерія”,  що були присвячені темі безпечного Інтернету. Протягом дня користувачі-діти спробували дослідити  позитивні і негативні наслідки Інтернету, сформувати та засвоїти правила безпечної роботи в Інтернеті, розгадали кросворд та відгадали «віночок  загадок»,  пройшли тест «У полоні Інтернету» та взяли участь у анкетуванні „Рівень поведінки в Інтернеті ”.
Бібліотекарі протягом дня на­гадували дітям, що Інтернет не здатний розв’язати їхні про­блеми, він ніколи не замінить їм живого спілкування з  рід­ними та друзями!  А особливо про те, що користуватися ним потрібно з розумом,  і лише тоді він буде гарним помічником.

А ще, правильній роботі в Інтернеті навчить безпечний сайт для дітей, батьків і вчителів http://disted.edu.vn.ua/media/bp/html/etusivu.htm  

І звичайно не можна забувати і про книгу – оформлена в мультимедійному класі книжкова виставка „Керування безпекою в Інтернеті” розповідає  про роботу комп’ютера і з наукової точки зору, і засобом  художнього слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар