Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Читаюча альтанка

               Кожна книга має свою історію і свою дату народження – рік, коли вона вперше була опублікована. Саме з того часу починає нараховуватись її вік. Багато творів достойні того, щоб їх ювілеї ми відзначали як пам’ятні дати. І ми, відзначаємо. Цього разу, бібліотекарі Алла Товтин та Тетяна Ледяєва запропонували своїм наймолодшим читачам ДНЗ №19  приєднатись до читання open air в „Читаючій альтанці” та відзначити 95-річний ювілей  книг Корнія Чуковського «Мийдодір» та «Тарганисько». Спочатку бібліотекар почитала дітям казку «Мийдодір» та розповіла про автора цієї повчальної казки – Корнія Чуковського.
         Далі на дітей чекала ігрова перерва від Мийдодіра – змагання «Хто швидше…» (одягнеться, зробить зачіску дівчинці, випери рушничок, зашнурує черевики із зав'язаними очима); гра «Кошик з втраченими речами», галявина загадок та короткі поради від Мийдодіра „Чистота запорука здоров’я”. На завершення діти отримали розмальовки  із зображеннями героїв казок К. Чуковського та візитки нашої бібліотеки.
         Наочним доповненням до розповідей бібліотекарів, як зазвичай, були книжково-ілюстративна виставка «Казки дідуся Корнія» та малюнки героїв його казок.

Немає коментарів:

Дописати коментар