Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 14 травня 2018 р.

Мами, матусі


Вже майже 20 років, на державному рівні, у другу неділю травня в Україні відзначається особливий день – День матері. Цього року ми святкували його 13 травня, як і багато інших країн світу. Взагалі історія цього дня починається з далекого 1908 року, коли молода американка Анна Джервіс з Філадельфії виступила з ініціативою вшанування матерів у пам'ять про свою матір, яка передчасно померла.
Безумовно, День матері – одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із самого дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все розуміє, все простить, завжди пожаліє і буде любити незважаючи ні на що.
А щоб наші читачі, часом, не забули привітати своїх матусь зі святом, ми підготували для них виставку-вітання «У світі все починається з мами», а ще вітальні листівки. Кожен хто відвідав бібліотеку напередодні Дня матері отримував одну з таких листівок, в якій писали «за що дякують мамі», розповідали, «що люблять, коли…», ділилися тим, «що щасливі від того,...» і «просили вибачення за…». Сподіваємось мамам сподобались зізнання і вдячність їх дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар