Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 4 травня 2018 р.

До Сонечка у гості


Вчора, з травня, до дитячої бібліотеки на екскурсію завітали маленькі гості – дітки старших груп «Білосніжка» (вихователь Ірина Чех) та «Маша і Ведмідь» (вихователь Наталя Масяк) ДНЗ №33.
Зустріла діток ще на подвірї та провела всіма кімнатами «книжкового будинку» бібліотекар Алла Товтин. Багато цікавого та нового дізналися для себе малюки під час екскурсії: і про книги, і про правильне поводження з ними, і про те, як вони можуть брати ці книжечки додому. А ще розмовляли про народні та державні символи, спеціальні куточки яких оформлені в читальній залі бібліотеки.
Про ще одну цікаву дату, яку відзначали у світі саме 3 травня, про Всесвітній день сонця, ми вирішили розповісти маленьким відвідувачам і провели для них урок-мандрівку «До Сонця в гості». Разом ми з’ясували, що Сонце є найближчою до Землі зіркою, а також найпотужнішим для нашої планети джерелом космічної енергії. Воно дає нам світло і тепло, які необхідні не тільки людям, але також рослинам і тваринам.  А ще без нього не було б повітря і води.
Після цього дітки переглянули мультфільм-книгу Корнія Чуковського «Украдене сонце» та пограли у гру «Дари сонця», під час якої допомогли сонечкові, повернути свої промінчики, щоб й надалі дарувати всім нам тепло, красу, енергію та життя.
А щоб хлопчики та дівчатка не забули, про такий по літньому сонячний, теплий день, ми подарували їм на згадку сонечка-емблемки та розмальовки  соонечка.

Немає коментарів:

Дописати коментар