Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 21 травня 2018 р.

Найбільший скарб - моя сім'я


Минулого тижня, а саме 15 травня, у всьому світі відзначалось світле, радісне та емоційне свято – Міжнародний день сімї. А оскільки день Сімї – ще доволі «молоде» свято, то точно встановлених традицій його відзначення ще не сформувалось. Більшість родин самостійно придумує, як провести цю дату. Варіантів відпочинку може бути багато – веселе проведення часу вдома, виїзд на природу, цікава прогулянка містом, відвідування виставок або атракціонів. Але є ще один варіант, який вже протягом декількох років поспіль, пропонуємо ми своїм маленьким користувачам та їх батькам, – провести весело та цікаво свій час разом в бібліотеці.
Цього року, в суботній день, на наше сімейне свято «Тато, мама, я – читаюча сімя» завітали сім’ї: Мартон, Ціцей, Кіш, Попов, Карнаухов, Тайз та Федорчук. Спочатку, як в нас вже повелося, бібліотечні працівники Вікторія Ярема та Алла Товтин розповіли присутнім коротко історію свята, а тоді запропонували познайомитися ближче – поділитися своїми сімейними  традиціями, захопленнями, цікавими історіями з життя їх сім’ї, і звичайно, нашим спільним захопленням – любов’ю до книги.
Та ніщо не об’єднує сімю більше, ніж спільна праця. Ми запропонували присутнім мамам і дітям зробити фоторамки для їх сімейного фото. Спільно з майстринею хенд-мейду Олесею Кіш ми провели майстер-клас з виготовлення паперових квітів та метеликів, якими і прикрасили свої фоторамки учасники заходу. А щоб підсолодити спілкування, ми пригощали гостей свята фруктами та солодкими напоями. На завершення, бібліотекарі підготували сюрприз у вигляді торта-бажань, з якого кожному дістався шматочок з побажанням чогось світлого та доброго їх сім’ї. Бажаємо й вам, щоб у вашій сім’ї завжди панували мир, злагода та любов.


Немає коментарів:

Дописати коментар