Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 16 лютого 2023 р.

У єдності - наша сила

16 лютого Україна вдруге у своїй історії відзначає День єднання, про встановлення якого президент Володимир Зеленський оголосив минулого року — трохи більше, ніж за тиждень до повномасштабного вторгнення росії. А метою цього Дня є об'єднання українців навколо національної ідеї, демонстрація всьому світу, що ми сильні, єдині й тримаємо оборону.

У День єднання по всій країні піднімають український прапор та співають гімн. Українці вдягають вишиванки та підтримують бойовий дух воїнів.

Долучилися до святкування Дня єднання і ми зі своїми користувачами. Разом з бібліотекарем Аллою Товтин діти виготовляли вітальні листівки для наших військових (які вони обов'язково отримають завдяки волонтерам, зокрема, Олександрі Клімовій). А ще хлопці та дівчата, які приїхали до нас з різних куточків України, залишили на нашій патріотичній, квітучій карті України свої зізнання у любові до рідних міст, які їм довелося наразі покинути.

Віримо, що щирі дитячі слова, адресовані нашим хоробрим воїнам, зігріватимуть їхні серця у важкі хвилини. Надіємось, що дитячі мрії й побажання миру справдяться вже зовсім скоро.








Немає коментарів:

Дописати коментар