Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 27 березня 2023 р.

Весь світ театр...

Щороку, 27 березня світ відзначає творче свято – Міжнародний день театру. Цей день було започатковано 1961 року Міжнародним інститутом театру за ініціативи актора, режисера та письменника Жана Кокто.

Театральне мистецтво, зароджене ще в часи Давньої Греції, пройшло великий шлях свого розвитку. Нині з театром пов’язані спеціалісти різних професій: режисери, сценаристи, сценографи, художники-декоратори, композитори, хореографи, гримери, білетери, освітлювачі, костюмери та, звісно ж, актори.

Разом з нашими користувачами ми також спробували трішки більше зануритись у світ театру: дізнались історію його походження в цілому та говорили про розвиток театрального мистецтва України, зокрема.

А от справжній майстер-клас з акторської майстерності дітям провела Вікторія Кулішова помічниця режисера Мукачівського драматичного театру.

Пропонуємо вам переглянути як все це було.... І, звичайно, ми вітаємо сьогодні з професійним святом всі-всіх причетних до театрального мистецтва. Бажаємо вам прем’єр та аншлагів, нагород і оплесків, любові глядачів і задоволення від роботи!





Немає коментарів:

Дописати коментар