Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 12 квітня 2017 р.

Великодні добрі справи!

Великдень – це свято, яке спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння.
Саме з такими добрими, чистими, світлими та сердечними намірами, поділитися частинкою свого тепла з учасниками бойових дій в АТО, завітали сьогодні до нашої бібліотеки учні початкової ланки ЗОШ № 11 – гуртківці студії еко-дизайн Мукачівського центру позашкільної освіти (керівник Ржевська Світлана Олександрівна).
Зустріч дітей з воїнами АТО розпочалася зі знайомства та спочатку декількох несмілих запитань. Але душевна атмосфера доброзичливості так захопила і малих і дорослих, що вже через декілька хвилин дітей було не спинити, адже в більшості з них хтось з рідних на війні. Вони із задоволенням розповідали вірші, співали пісні, дарували воїнам ангеликів зроблених власноруч. Також учні принесли з собою декілька коробок пластикових кришок та передали їх хлопцям.
Але не лише діти прийшли сьогодні до воїнів з подарунками. Великодні писанки ручної роботи отримали у пасхальний кошик воїни АТО від волонтерки, мукачівської майстрині – Кострубяк Тетяни Степанівни.
Не змогли залишитись осторонь і бібліотечні працівники, сподіваємося, що цукерки та, звичайно, книги стануть хорошим подарунком та покращать настрій нашим захисникам.
Слова подяки та щирих побажань щастя, добра, мирного неба над головою та повернення всіх воїнів АТО додому живими звучали сьогодні в нашій залі. Учасники АТО ж, в свою чергу, бажали дітям рости чесними, вчитися, щоб бути розумними і любити свою Україну. На завершення всі присутні заспівали Гімн України.
Але ні дорослі, ні малеча не поспішали розходитись. Фотосесія на згадку в подвірї бібліотеки і знову щирі посмішки, обійми та поцілунки на прощання. На такій піднесеній ноті завершилась одна добра справа, яка сподіваємось стане початком багатьох інших добрих і таких потрібних нам всім справ.

Щира вдячність мукачівським волонтерам Катерині  Легерді та Оксані Ремінець, пані Тамарі за співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар