Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 27 квітня 2017 р.

Зустріч з Олександром Гаврошем

В захопливу літературну мандрівку «Візьми, читай!» запросили ми своїх читачів сьогодні, здійснити яку допоміг відомий письменник, журналіст – Олександр Гаврош.
Розпочалась наша зустріч з презентації книги Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили» у виконанні, як відзначив сам автор, справжніх акторів – учнів СШ №4 (бібліотекар Наталія Вікторівна).
Звичайно, готуючись до зустрічі з письменником, ми перечитали багато статей в мережі Інтернет та публікацій у газетах. Про деякі біографічні факти з життя Олександра Гавроша, його творчі здобутки і розповіла присутнім бібліотекар Товтин Алла. Та про найцікавіше – дитинство, студентські роки, перші літературні спроби та плани на майбутнє бібліотекар запропонувала розповісти самому пану Олександру. З розповіді письменника присутні дізналися багато цікавого не лише про самого оповідача, але й про героїв його творів – відомих людей (Івана Силу (Івана Фірцака), Олексу Довбуша, опришка Пинтю). Фотографії, booktrailer, soundtrack до фільму «Іван Сила», знятого за мотивами однойменної книги – все це стало цікавим наочним доповненням до розповіді Олександра Гавроша.
Багато запитань довелось вислухати автору дитячих книг від наших маленьких читачів та на всі дати відповіді.


Цікава зустріч з цікавою людиною завершилась довгою автограф-, фотосесією та selfie з письменником біля книжкової виставки «Герої, які полонили дитячі серця».

Немає коментарів:

Дописати коментар