Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 3 квітня 2017 р.

Вітаємо Вас,любі користувачі, з Міжнародним днем дитячої книги!

Дитячі книги вбирають у себе цілий світ - захоплюючий, дивовижний, невичерпний, чарівний. Нерідко книги, прочитані нами в дитинстві, залишаються в пам'яті на все життя.
 Щороку, Міжнародний день дитячої книги  відзначається 2 квітня — в день народження Ганса Крістіана Андерсена, який став одним з найулюбленіших казкарів для багатьох поколінь. Саме в цей день, для своїх маленьких користувачів,  в бібліотеці відбулися ряд заходів. Голосні читання, перегляди виставок-презентацій нових надходжень, різноманітні вікторини, книжкове лото, розгадали квест-кросворд „Читаємо. Знаємо. Відгадуємо.”, практичні заняття „Будь хорошим читачем”.
До вподоби дітям стала літературна візитка „Казка для кота  Лукойє”. Шанувальників Ганса Крістіана Андерсена познайомили  з віхами життя казкаря й особливостями його творчості. Розкрити уяву та пригадати казки діти спробували під час гри „Озвуч ілюстрацію” та  розгадуванні кросворду „Андерсенворд”. Бібліотекарі продемонструвати розмаїття казок Андерсена переглядом книжкової виставки-присвячення  "Країна казок Андерсена".
Міжнародний день дитячої книги святкують усі, хто любить та шанує книгу.

Колектив міської бібліотеки для дітей вітає усіх своїх читачів. Бажаємо, щоб  ваші книжкові полиці поповнювалися цікавими книгами, а читання приносило задоволення і приємні враження!

Немає коментарів:

Дописати коментар