Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 2 червня 2018 р.

До країни Здоров'я


В 1988 році  Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила 31 травня Всесвітнім днем без тютюну. І тепер  щороку повсюдно відзначають цей День, привертаючи увагу до небезпек для здоров'я, пов'язаних із вживанням тютюну, і закликаючи держави проводити ефективну політику щодо зменшення масштабів споживання тютюну.
Привернути увагу наших користувачів до даної теми вирішили і бібліотекарі. В цей день, на гру-подорож «До країни Здоровя» ми запросили учнів 1-го класу НВК №10 (вчитель Тетяна Польова). Здоровий спосіб життя – це запорука здоровя дитини. Саме тому ми спілкувалися з дітками про правильне харчування, здоровий сон, потребу активного відпочинку та заняття фізкультурою, а також про відмову від шкідливих звичок. А, щоб маленьким відвідувачам було цікаво і вони не нудьгували, і щоб краще запам’ятали все, що дізналися в цей день, ми запропонували їм погратися: наповнити наш холодильник корисними продуктами, скласти правильно прислівя про здоровя, а також розгадати кросворд «Здоровя».

На згадку про нашу зустріч та для закріплення правил здорового способу життя діти отримали інформаційні листівки, розроблені працівниками інтернет-центру, «Будьмо здоровими!».
Наочним доповненням до нашого заходу стала виставка-рекомендація «На варті нашого здоровя».



Немає коментарів:

Дописати коментар