Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 20 червня 2018 р.

Літаючі квіти


Метелики – легкі, прекрасні, і в той же час такі значимі для природи і всього світу. Їх роль настільки велика, а їх життя настільки коротке порівняно з людським життям, що починаєш цінувати це маленьке створіння з особливою силою. А що ми знаємо про них? Хто вони? Що обіцяє нам дотик їх крилець? Від чого вони захищають? І що хочуть повідомити нам ці крихітні створіння, які ми зустрічаємо лише в теплий період. Про все це ми вирішили розповісти нашим наймолодшим користувачам – дошкільнятам ДНЗ №19 молодшої групи «Cherries» (Наталія Гонак та Юлія Порохнавець).
Як вже в нас повелося, спочатку бібліотекар Алла Товтин провела для діток екскурсію по бібліотеці, а тоді запросила на еко-бесіду  «Чарівний світ метеликів». Спілкуючись з малятами бібліотекар прагнула наблизити їх до розуміння краси навколишнього світу, необхідності його захисту, а також дати їм елементарні уявлення про метеликів, їх будову, способи пересування та розмноження. Все це було не важко продемонструвати, адже в бібліотеці на допомогу працівникам завжди «приходять» яскраві, інформаційно наповнені книги.
Також діти із захопленням подивились повчальний мультфільм «Народження чарівних метеликів». А ще вчилися відтворювати образ метелика через аплікацію. Чудові метелики добра, любові, віри, ласки… забрали дітки з собою на згадку в садочок.
На останок, - невеличкі подаруночки від бібліотеки у вигляді книжечок та дитячих плакатів Василя Галаса.


Немає коментарів:

Дописати коментар