Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 19 червня 2018 р.

Знання - сонце, книги - віконце


Ще одна зустріч відбулася 15 червня в стінах дитячої бібліотеки. Свої перші кроки до бібліотеки, цього разу, здійснили дошкільнята старшої групи «Посмішка» ДНЗ №20 (вихователь Людмила Гасинець).
Тут на дітей чекало розмаїття цікавих та яскравих книг. Це і казки та оповідання, і енциклопедії та довідники, а ще газети та журнали. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та запрошували у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.
Окрім екскурсії бібліотекою, ми підготували для дітей  також поетичну паузу «Знання – сонце, книги -віконце» за участі мукачівського поета Василя Галаса. Так співпало, що саме цього дня Василь Галас завітав до нас з подарунками – дитячими плакатами. Маленькі відвідувачі бібліотеки мали нагоду не лише  познайомитися з автором, послухати дитячі вірші у його виконанні, але й самі декламувати віршики.
На згадку про цю зустріч, малюки та вихователі отримали в подарунок книги Василя Галаса («Уроки Чародія», «Чарівний зошит») та дитячі плакати.
Всі книги, подаровані автором за довгі роки співпраці з бібліотекою, були представлені на виставці-персоналії «Поетичний дзвінкослов: дорослі дітям».


Немає коментарів:

Дописати коментар