Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 25 червня 2018 р.

Робити добро - просто й легко


Минулої п’ятниці, 22 червня, в нашій бібліотеці відбулась одна цікава зустріч-знайомство. Ті з вас, хто постійно слідкує за нашою бібліотечною сторінкою на Facebook, або на блозі вже, напевно, звикли, що вся наша робота «крутиться» навколо дітей. Все, що ми робимо, ми робимо для них і для їх задоволення.

Але сьогодні ми б хотіли поділитись з вами інформацією не про наступний дитячий захід. Сьогодні ми хочемо розповісти вам про добру, щедру людину, яка відгукується на потреби інших. Мова йде про пані Сибіллу Штрек-Ціммерманн з Німеччини, яка на початку року (через своїх помічників-волонтерів, зокрема Ялину Строкіну) подарувала нашій бібліотеці 453 чудові книги для дітей, підлітків та юнацтва. Підбірку книг, через видавництва України, волонтери здійснювали з особливою ретельністю. Вони будуть цікавими і малятам та їх батькам (допоможуть пояснити  дитині багато речей в цікавій ігровій формі), і підліткам, які можуть знайти в них відповіді на питання, що їх турбують.
Подаровані книги ми презентували своїм читачам ще в березні, під час Тижня дитячого читання, і вже тоді сподівались познайомитись з пані Сибіллою, щоб особисто подякувати їй. Звичайно, на зустріч ми планували запросити якомога більше своїх читачів. Та коли пані Сибілла все ж таки приїхала, виявилось, що у неї не так багато часу. Саме через це  на зустрічі, окрім бібліотечних працівників, були присутні лише декілька дівчат – наші постійні читачки та учасниці багатьох заходів бібліотеки.
За час нашого недовгого спілкування з пані Сибіллою ми встигли провести для неї екскурсію бібліотекою, розповісти про свою роботу з дітьми і, звичайно, показати книги (які ще залишились на полицях). Пані Сибілла сама дуже любить читати і їй було цікаво дізнатись, яким книгам надають перевагу наші юні читачки. Особливо приємно їй було те, що одна з дівчат – Евеліна Солецька (учениця СШ №4) спілкувалася німецькою мовою. Задоволення від зустрічі отримали всі присутні. Окрім цього, за чашечкою кави, ми встигли домовитись з пані Сибіллою і про подальшу співпрацю. А на згадку про нас та про Мукачево ми подарували своїй гості фотоальбом-книгу "Мукачівщина". Висловлюємо також вдячність Yalyna Strokina за допомогу в організації зустрічі.
Більше не лише почути, але й побачити ви зможете вже найближчим часом на #ТелеканалSirius.




Немає коментарів:

Дописати коментар