Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

Сірники - не іграшка


Перше наше знайомство з книгою відбувається ще в ранньому дитинстві. І від того, яким буде це знайомство залежить наше подальше ставлення до книги і до читання взагалі.
 На свою першу зустріч з книгою в бібліотеці, завітали до нас цього тижня дошкільнята ДНЗ №33 групи «Том і Джері» та «Вінні і друзі». Бібліотекар Алла Товтин провела для діток екскурсію великим, можна сказати, казковим світом, у якому живуть добрі і злі чарівники, безстрашні легендарні герої і богатирі, веселі хлопчики й дівчатка та відкрила їм найголовніші таємниці бібліотеки. 
Після екскурсії бібліотекою наша розмова продовжилась в читальній залі, де ми провели для діток інформ-закладинку «Запобігти. Врятувати. Допомогти». А оскільки, в календарі є таке оригінальне свято як День сірників і датою їх винайдення вважається саме 7 квітня далекого 1827 року, то і говорили ми про сірники та безпечне поводження дітей з ними.
Хлопці та дівчата переглянули мультфільм «Сірники - не іграшка, вогонь - не забава», а ще познайомилися з книгами, представленими на виставці «Історія одного предмета». Ці книги стануть в нагоді всім дітям, які хочуть знати як правильно діяти у випадку виникнення пожежі та здобути навички самозахисту.


Немає коментарів:

Дописати коментар