Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

Жити в стилі еко


У світі нараховується 185 країн і кожна приваблює нас по-своєму. Адже, природа щедро обдарувала нашу землю. Можна сказати, що людина закохана у природу. Але чи справжня то любов? Хто ж тоді руйнує мурашники, на стовбурах дерев вирізує написи, в лісах розводить вогнища, залишає сміття, забруднює повітря й водойми, вирубує ліси, губить тварин? Відповідь одна – ніхто інший, як сама людина.
Саме тому, як один із способів привернення уваги людей до стану природного середовища, у всьому світі щороку 21 та 22 квітня відзначають День довкілля й День Землі.
З метою привернення дитячої уваги до дій, вчинків та майбутніх кроків (які кожен з нас повинен робити у своєму житті для збереження довкілля), до усвідомлення своєї ролі у  відновленні нашої планети, її екосистеми і ресурсів, ми провели з учнями 3-х класів ЗОШ №10  (вч. Роман Світлана) інформ-бюро «Ця планета не тільки для нас».
Спочатку діти  переглянули відеоролик «Ми знищуємо нашу планету», після якого обговорювали з дорослими все побачене та почуте, ділилися власними враженнями та знаннями. А ще, на прикладі книги Ентоні Робінсона «Нове життя для старих речей»,  ми разом дізнавалися, як розв'язати проблему виживання, яка постала перед людиною та природою особливо гостро  останнім часом.
Завершилася наша зустріч грою «Допоможемо нашій планеті» та обговоренням простих порад «Як простими вчинками допомогти нашій планеті».
Природа – вірний друг й неоціненне багатство людини, джерело здоров'я й радості. Тож, бережімо її – кожен в міру своїх сил і можливостей.


Немає коментарів:

Дописати коментар