Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 1 квітня 2019 р.

Ми йдемо в театр


Тиждень дитячого читання в нашій бібліотеці триває. Для деяких дітей цей тиждень – це можливість знову зустрітися зі своїми, вже постійними, книгами-друзями, для інших – чудова нагода розширити свій кругозір та зробити ще один крок у світ літератури.
Цього разу з екскурсією до нашої бібліотеки завітали учні 3-х класів ЗОШ №7 (шк. бібліотекар Алла Цімоха). Бібліотекар Алла Товтин провела для дітей цікаву екскурсію всіма структурними підрозділами дитячої бібліотеки, познайомила з правилами користування, а ще розповіла, який довгий шлях «проходить» книга поки потрапить до рук свого читача.
Та на цьому наша зустріч, звичайно ж, не закінчилась. Годиною етикету «Ми йдемо в театр» продовжилось спілкування з учнями. Присвячена ця година була саме Міжнародному дню театру, який відзначався 27 березня.
Хлопці та дівчата не тільки довідались про те, якими були перші театри, хто в них були перші актори, але й познайомились з театральними термінами та пригадали всі правила поведінки в театрі.
Гадаємо, найбільше задоволення діти отримали від можливості спробувати себе в ролі акторів невеличкого імпровізованого театру з пальчиковими казковими героями. Постановка казки «Ріпка» у їхньому виконанні була чудова.


Немає коментарів:

Дописати коментар