Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

Здоровим бути здорово


Найбільша людська цінність це здоров'я. Та, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти його, втративши значну частину цього скарбу, відпущеного нам природою. І от для того, щоб ми не забували турбуватися про своє здоровя, в календарі відвели окремий день – Всесвітній день здоров'я (7 квітня), який щорічно відзначають вже 200 країн світу.
В дитячій бібліотеці сьогодні також відбувся захід – година корисних порад «Ми – за здоровий спосіб життя», присвячений темі здорового способу життя. Але цього разу проводили його не бібліотекарі, а самі діти:  учні 2 класу НВК №10 (кл. керівник Тетяна Софілканич) виступили перед глядачами – своїми ровесниками – учнями 2 класу ЗОШ №1 (кл. керівник Лілія  Степанівна). Багато корисної інформації про охайність, про необхідність дотримання гігієни, про різні мікроби та про користь вітамінів глядачам розповідали і хлопчик-замазура та Мийдодір зі своєю командою помічників, і зайчиха із зайчиком (у якого розболівся зуб), і ведмедик, і, навіть, лікар… Вірші, пісні і танці звучали сьогодні в читаній залі нашої бібліотеки. Дякуємо маленьким артистам за справжнє свято здоров’я.
На завершення, бібліотекар Алла Товтин ознайомила всіх присутніх з книгами, представленими на виставці-пораді «На варті вашого здоров’я!» та запропонувала увазі  дітей інформаційну листівку «Будьмо здорові». А ще, пригощала всіх смачними яблучками, адже, для того, щоб бути здоворими потрібно їсти вітаміни.


Немає коментарів:

Дописати коментар