Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 26 березня 2021 р.

Читаємо, спілкуємось, відпочиваємо

 Протягом багатьох років, у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, в  бібліотеках України проходить Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія".

Зважаючи на те, що цього року ми не маємо можливості зібратися в бібліотеці разом зі своїми читачами, все ж конкурс «Книгоманія-2021» в нас відбувся.

Найактивніші читачі міської бібліотеки для дітей і бібліотек-філій централізованої бібліотечної системи – учні 6-х та 7-х класів підготували для нас з вами домашні відео, в яких діляться враженнями від останніх прочитаних книг та закликають своїх однолітків до читання.

Зазвичай, переможців конкурсу обирають по одному із кожної вікової категорії користувачів. Але оскільки цього року й так все відбувається у незвичний для нас спосіб, то правила конкурсу ми трохи змінили.  Дуже вже сподобалися, членам нашого конкурсного журі, мотиваційні відео двох конкурсантів однієї вікової категорії.

До речі, оцінювали розповіді учасників: художниця та письменниця, голова літературного об’єднання «Рідне слово» – Тетяна Рибар, провідний методист централізованої бібліотечної системи – Тетяна Журавльова та завідувачка відділом обслуговування центральної бібліотеки ім. О. Духновича – Ольга Коваленко.

Отож, вітаємо переможців, а ними стали – Даніела Чичерська та Олександра Луцо –  учениці 7 класу.

Дякуємо також всім іншим учасникам конкурсу за активність. Не засмучуйтесь, що не перемогли цього разу. Продовжуйте читати, розвиватись, мріяти й подорожувати. А книги допоможуть вам в цьому!




















Немає коментарів:

Дописати коментар