Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 6 березня 2021 р.

Подарунок для мами своїми руками

Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого сонячного тепла і вічного відродження природи. І, напевно, не випадково в перший місяць весни відзначається Міжнародний жіночий день – свято весни, свято краси, любові та ніжності.

Виявляється, це свято відзначали ще в Стародавньому Римі як матрони, так і їхні рабині. Перші отримували подарунки від чоловіків, другі – вихідний. І ті, й інші вирушали до храму Вести, хранительки домашнього вогнища. Дійство мало величезне значення, оскільки жіноцтво утверджувало свої принципи.

У слов’ян вкоренилась інша традиція – святкувати у другу неділю травня День матері, який до речі сьогодні активно пропонують нам як альтернативу до Восьмого березня.

Але ми вже так звикли вітати 8 Березня чарівних дівчат, милих бабусь та турботливих мам зі святом.

Напередодні цього святкового дня на майстер-клас «Подарунок для мами своїми руками» до нас завітали найактивніші користувачі бібліотеки, які дуже полюбляють творити. Результатом їх старанної праці стали чудові квіти та подарункові коробочки, які обов’язково потішать тих, для кого виконувались з такою теплотою та турботою.

Під час майстер-класу діти також довідалися про історію свята 8 Березня та про те, як відзначають цей день в різних країнах світу.

Також їхній увазі була представлена виставка-хобі «Зроби сам», яка запропонує кожному бажаючому ще більше оригінальних ідей для творчості на будь-який випадок життя та до будь-якої дати.

Бажаємо всім гарного весняного настрою, позитивних емоцій, оригінальних подарунків і неймовірних вражень!




Немає коментарів:

Дописати коментар