Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 10 жовтня 2023 р.

Мити руки не забувай і хвороби відганяй

Всі ми добре знаємо, що прості правила гігієни рук допомагають уникнути різноманітних захворювань. Але чи всі знають, що така проста процедура як миття рук рятує тисячі дитячих життів щодня?

З метою підвищення рівня обізнаності серед дорослих і дітей щодо важливості миття рук з милом, Організацією Об'єднаних Націй і, зокрема, Дитячим фондом ООН було, навіть, впроваджено спеціальний день у році - Всесвітній день миття рук. З 2008 року цей день відзначають щороку 15 жовтня.

Відзначили цей день і ми разом з нашими маленькими відвідувачами, учнями 2 класу ЗОШ #1 (класний керівник Олена Бенцин). Бібліотекар Алла Товтин розповіла дітям про цей цікавий день, з'ясувала з ними, які предмети є «найбруднішими» і з якими найбільше контактують наші руки; обговорили як часто і в яких випадках потрібно мити руки та пригадали правильну техніку миття рук.

Для закріплення всього, про що говорили в цей день, ми запропонували дітям подивитись невеликий відеоролик "Чому треба мити руки?" та повчальний мультфільм "Як правильно мити руки".

Тож, дотримуйтесь, любі друзі, правил гігієни та залишайтеся здоровими!








Немає коментарів:

Дописати коментар