Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

В гармонії з собою

Напевно, кожен погодиться, що найбільшою цінністю людини є її здоров’я. Саме тому в календарі здоров’я протягом року ми можемо зустріти безліч найрізноманітніших дат та подій. Так, лише цього тижня ми з нашими користувачами вже відзначили Всесвітній день захисту зору, про що був наш попередній допис. А зараз хочемо розповісти вам про те як разом із нашими постійними відвідувачами – учнями 1-4 класів приватної школи «Індиго» (вчителька Ірина Миронюк) ми відзначали Всесвітній день психічного здоров’я.

Отож, для початку ми з’ясували з дітьми, що таке психічне здоровя і як воно пов’язане з нашим фізичним здоровям. Дізналися, що впливає на наше психічне здоров’я і, головне, як  ми можемо підтримувати здорове тіло і дух.

І ще багато цікавого обговорила з молодшими школярами, запрошена на зустріч психолог Наталія Горват. Зокрема, вчилися розуміти свої емоції, піклуватися про себе, розвивати свої таланти і, зрештою, радіти простим речам.

На завершення години, діти переглянули коротенький повчальний мультик «Містер байдужість», пригощались корисними фруктовими чіпсами і пробували передати в малюнках свої емоції, які в них виникали за час заняття.
















Немає коментарів:

Дописати коментар