Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 17 жовтня 2023 р.

Перше знайомство з бібліотекою

Сьогодні вперше на екскурсію до нашої бібліотеки завітали учні 4 класу ЗОШ №14 (класний керівник Беата Юдик, вчитель початкових класів Вікторія Фадяш та бібліотекар Катерина Лендєл).

Бібліотекар Алла Товтин провела маленьких відвідувачів всіма відділами дитячої бібліотеки та спробувала якомога повніше розкрити їм книжкове різноманіття нашого фонду. Звернула увагу дітей бібліотекар і на стелаж з книгами угорською мовою, яких в бібліотеці є небагато, але всі вони сучасні, цікаві та яскраві.

Знають тепер хлопці й дівчата і правила користування бібліотекою та правила поводження з книгою. Сподіваємось, що запам’ятали діти і нові поняття, які почули сьогодні, зокрема, «абонемент», «читальна зала», «формуляр», «стелаж» та ін.

На цьому знайомство дітей з бібліотекою не завершилось, але продовжилось у Мукачівській міській центральній бібліотеці імені Олександра Духновича. Як виглядає абонемент для дорослих та абонемент для юнацтва, читальна зала та сектор краєзнавчої літератури, яким книгам у цих відділах надають превагу користувачі? Про все це розповідали дітям працівники бібліотеки. Та найбільше захоплення у дітей викликали книги про Мукачево та наше рідне Закарпаття. Адже, на сторінках цих книг можна побачити стільки цікавих ілюстрацій, де зображені добре знайомі всім дітям місця, будівлі, архітектурні пам’ятки






Немає коментарів:

Дописати коментар