Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Нові книги – нові знайомства – нові друзі!

Сьогодні працівники дитячої бібліотеки мали чудову нагоду приймати в себе цікаву людину, поетесу з міста Суми – Ольгу Суровицьку. У вересні 2022 року письменниця видала свою першу дитячу інтерактивну збірку віршів про птахів "Ті, що поруч і далеко", яка виборола I місце в номінації "Дитяча книга" на VII Всеукраїнському літературному конкурсі ім. Леся Мартовича у Львові. А завдяки благодійному проекту "Книгозбірня за кордон" цю книгу знають і вже читають діти не лише в Україні, але й у Польщі, Німеччині, Словаччині, Чехії, Італії та Австрії.

А від сьогодні і читачі нашої бібліотеки матимуть можливість читати й слухати вірші про найрізноманітніших пташок та довідуватись про них цікаві факти.

Та першими, кому авторка презентувала свою збірку сьогодні стали учні 1-А класу СШ №16 (класний керівник Калинич Георгіна). Діти мали можливість не тільки особисто познайомитись з Ольгою Дмитрівною, але й дізнатися історію написання книги, почути вірші у виконанні самої поетеси та прослухати їхнє озвучення за допомогою QR-кодування.

На завершення, Ольга Суровицька зачитала своїм маленьким слухачам власну терапевтичну казку, написану у віршованій формі.

Дякуємо Ольга Суровицька за приділений нам час і, звичайно, за книжковий подарунок. Бажаємо Вам позитивного настрою, творчого натхнення та завжди вдячних читачів.













Немає коментарів:

Дописати коментар