Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 27 грудня 2011 р.

Тяп-ляп майстерня "Спробуй без дорослих"

 
Вже не за горами Новий рік та Різдво. В ці чудові, святкові зимові дні, ми традиційно прикрашаємо свої оселі лісовими красунями - ялинками.


Які, в свою чергу, також прикрашаємо ялинковими прикрасами. В крамницях можна придбати безліч яскравих, гарних прикрас. Проте, найкращою оздобою завше буде саме та ялинкова прикраса, яка виготовлена власними руками.


В тяп-ляп майстерні руками наших читачів творяться справжні дива. Звичайний папір перетворюється на ангелів, а лампочки - на пінгвінів та сніговиків. А допомагають їм у роботі, звісно бібліотекарі та періодичні видання (журнали - "Умійко", "Ухмалюк", "Малятко", "Веселые идейки").
Приходь і ти, любий читачу. Проведи з користю свій вільний час та зроби приємний подарунок близьким.

четвер, 22 грудня 2011 р.

Презентація блогу "Передноворічний сюрприз"

  Звичай дарувати під Новий рік подарунки було встановлено ще  давніми римлянами 153 року до нашої ери. Ця чудова  традиція збереглася й по сьогоднішній день - головне, щоб подарунок був приємним та приносив радість.
У переддень Нового 2012 року приємним сюрпризом для користувачів центральної дитячої бібліотеки стала презентація власного блогу.
В мультимедійному класі  зібралися постійні читачі бібліотеки, активісти, колеги.
До останнього моменту зберігалася інтрига. Адже монітори комп'ютерів були приховані від присутніх за величезними подарунковими пакунками, які можна було відкрити тільки відгадавши загадки на зимову тематику.
Після чого ведучими презентації було проведено огляд блогу, познайомлено присутніх з його сторінками та рубриками. І на завершення презентації кожен з присутніх отримав листівку-закладинку з адресою блогу.





 Працівники бібліотеки висловлюють свої побажання щодо популярності та розвитку блогу, сподіваються на збільшення прихильників,  високу відвідуваність та позитивні відгуки, коментарі. А також шлють вітання з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим - здоров'я, радості, здійснення мрій та приємних сюрпризів.
Завжди раді бачити Вас  у стінах нашої бібліотеки та на сторінках блогу:-)

вівторок, 20 грудня 2011 р.

Миколай Святий, до нас приходи щороку

Вже стало доброю традицією в нашій бібліотеці відкривати цілий ряд Новорічно-Різдвяних свят літературним святом-конкурсом "Розкажу Миколаю, про що я читаю", який проходить за фінансової та інформаційної підтримки Мукачівського міськвиконкому.
Цей конкурс, чи не найулюбленіший серед наших читачів, адже готуючись до конкурсу, учасники (а разом з ними їхні батьки, педагоги, бібліотекарі) творчо підходять до кожного свого виступу, тим самим створюючи і собі, й іншим святкову атмосферу. Під час міні-презентацій "Мій улюблений книжковий герой" відбувається справжній костюмований парад, презентації "Мій улюблений журнал (газета)" - щоразу відкривають нові уподобання дітей серед періодичних видань, а  "Казкова вікторина від Святого Миколая" щоразу доводить, що казка - це найулюбленіший жанр літератури дітей.
Іршев Дмитро
Полякова Ріма
Цьогоріч було 13 зареєстрованих учасників конкурсу. Це учні 3-4 класів загальноосвітніх шкіл міста № 4, 6, 7, 8, 11, 13, 16, 20, НВК "Гармонія", НВК "Первоцвіт", гімназії та школи-інтернату. І-ше місце у конкурсі здобув учень  4 класу НВК «Первоцвіт» Іршев Дмитро, ІІ-ге місце - учениця 3 класу ЗОШ № 11 Полякова Ріма, а ІІІ-тє місце розділили між собою - учениці 3 класу ЗОШ  № 8  Меденці Аліна  та ЗОШ № 4 Немйо Катерина. 

Меденці Аліна
Немйо Катерина










Під час засідання журі учасникам, уболівальникам та гостям свята було запропоновано святково-розважальну програму, яку підготували одні з найактивніших загальоосвітніх шкіл-партнерів бібліотеки - гімназії та школи-інтернату. Музичні та поетичні номери не залишили байдужим нікого з присутніх, а приємним сюрпризом стала для всіх присутніх лялькова вистава „Рукавичка” у виконанні учнів 4-го класу школи-інтернату.
З словами привітання та найкращими побажаннями до дітей звернулися члени журі до складу якого увійшли: начальник відділу у справах  молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому - Уліганець Володимир Вадимович, заступник голови літературного об’єднання „Рідне слово”, мукачівська поетеса - Рибар Тетяна Михайлівна, провідний бібліотекар сектору краєзнавства центральної бібліотеки ім. О. Духновича – Туряниця Тетяна Миколаївна, бібліотекар абонементу для дошкільнят та учнів 1-4 класів – Дюлай Ельвіра Михайлівна. А також виконали найголовнішу та найприємнішу свою місію - нагородження. Переможці конкурсу отримали грамоти міськвиконкому та енциклопедії, а всі інші конкурсанти також не залишились поза увагою – кожен був відзначений дипломом та отримав книгу.