Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 8 червня 2016 р.

Якщо друг у тебе є, життя радісним стає

Здавна дружба вважалася високою людською цінністю. Багато мислителів говорили, що у двох друзів одна душа на двох. Напевно у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях. Таку людину обов'язково слід привітати з Міжнародним днем друзів, щоб висловити найтепліші почуття та подяку. 
Традиція відзначати День друзів зародилася в США в 1935 році. З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його святкують у багатьох країнах. 9 червня відзначається Міжнародний день друзів. У цей день необхідно проводити час зі своїми друзями, висловлювати їм свою любов і повагу. У День друзів можна обмінюватися подарунками, квітами, листівками, особлива традиція цього дня — дарувати один одному пов’язки на руку. 
Дружба вчить турбуватися за іншу людину. Друг розділить твої радості, турботи, допоможе розв’язати проблеми. Але не всякий вміє бути другом. До дружби треба дорости.  З дружнім візитом до найменших читачів завітали бібліотекарі МБД. Метою спілкування бібліотекарів з вихованцями ДНЗ №19 стало прищеплення дітям значимості почуття дружби і товариства, розширення і поглиблення поняття дружби і товаришування, виховання в дітей звички уважно ставитися до товаришів. У переддень цього надзвичайно позитивного свята відкрила серію голосних читань "Читаюча альтанка". Бібліотекар абонементу для дошкільників Дюлай Е. М прочитала дітям казку Циферова Г. "Самотній ослик" та українську народну казку "Котик і півник". Після чого, разом, обговорили  правила дружби та вивчили народні прислів'я про дружбу. 
Сподіваємося, що у вашому житті є хоча б одна людина, яку ви захочете від щирого серця привітати з цим святом. Адже Міжнародний день друзів заснований саме для того, щоб, незалежно від життєвих обставин і різних перипетій, ми нагадали своїм друзям про те, як вони важливі для нас, щоб порадували їх.
 Отож, завтра обов'язково привітайте своїх друзів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар