Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 11 липня 2022 р.

Кожна мова – це ключ, який відкриває двері... Зустріч п'ята

 У кожної дитини є своє уявлення щодо майбутньої професії. Але як дізнатися чи обрана зараз професія – це справді твоє? Відповідь на це запитання шукали одразу дві учасниці проекту – Поліна, яка в майбутньому хоче стати перекладачем та Анічка, яка хоче навчати інших дітей іноземної мови...

 А за допомогою, цього разу, ми звернулись до наших хороших друзів – викладачів навчального центру «Поліглот», які вже досить тривалий час щотижня проводять заняття з англійської мови для дітей-користувачів у читальній залі нашої бібліотеки.

Тут для учасників команди провели цікаву екскурсію центром, запропонували визначити за допомогою спеціальної шкали свій рівень володіння іноземними мовами та стати учнями на уроці німецької мови.

Довідалися дівчата та хлопці і багато нового, зокрема, про те як нелегко навчати інших, але в той же час як можна зробити це навчання цікавим та ефективним.

Головний висновок, який ми зробили з дітьми цього дня – це те, що знання мови необхідне не лише для майбутніх вчителів/перекладачів, але вкрай важливе і для людей всіх інших професій! Адже, як влучно зазначив відомий німецький філософ і письменник Йоганн Вольфганг фон Гете, скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина. 



















Немає коментарів:

Дописати коментар