Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 14 липня 2022 р.

Знайомимось з бібліотекою

Не тільки впродовж навчального року, але й під час канікул вихованці приватної гімназії «Індиго» відвідують нашу бібліотеку, щоб дізнатися більше про  «будинок, в якому живуть книги».

Одна з таких зустрічей відбулась і сьогодні. Як вже в нас заведено, спочатку діти познайомились з відділами бібліотеки та правилами користування, а далі на них чекав майстер-клас від Вікторії Коновалової.

Ми вже нещодавно писали про Вікторію, адже, вона проводила майстер-клас для активних користувачів нашої бібліотеки, але хочемо знову нагадати, що цікавий, веселий, дуже активний та повчальний урок з акторської майстерності проводила викладач акторської майстерності Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого; режисер проектів на Новому каналі «Абзац», «Заробітчани», актриса театру та кіно.

Хтось із дітей приходить на екскурсію до бібліотеки вперше, дехто вже є нашим читачем, а хтось ( як-от сьогодні) повертається з батьками, щоб з цього самого дня стати користувачем бібліотеки.





 



Немає коментарів:

Дописати коментар