Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 21 липня 2022 р.

4 лапи... Зустріч восьма

Знайомство з новими людьми – це завжди цікаво, а особливо якщо ці люди ще й дитячі письменники. Користувачам нашої бібліотеки випала чудова нагода познайомитись з гостею нашого міста – дитячою письменницею Іриною Губар, яка приїхала до нас із Житомира.

Ірина Губар є автором книг «Це трапилося у Житомирі» та «Дивовижні пригоди смаколиків», які увійшли до списку «Значуща література Житомирщини». А ще вона фіналіст літературного фестивалю «Шодуарівська альтанка».

Під час зустрічі ми довідались, що письменниця працює в освіті, залюбки пише пісні, які потім виконують її ж вихованці, а також малює ілюстрації до своїх книг.

Книги Ірини Станіславівни добре знають маленькі читачі Житомирщини, а тепер з її творчістю знайомі і користувачі нашої бібліотеки. Одну зі своїх книг, а саме, «Це трапилося у Житомирі», яка розповідає про пригоди тварин-безхатьків, автор подарувала всім учасникам заходу.

І ми вже плануємо нашу наступну зустріч з письменницею, під час якої читачі зможуть більше дізнатися про іншу її дитячу книгу «Дивовижні пригоди смаколиків».

А нашу команду учасників проекту «МРІЯ Мукачево.Розповідь.ІсторіЯ» далі вже чекала екскурсія до «Ветеринарної клініки "4 лапи". Адже, наша маленька Настя з Миколаєва мріє лікувати тварин, тобто стати справжнім ветеринаром. Впевнені, що після цікавої екскурсії, яку провів для дітей власник клініки Каганець Іван Миколайович, Настя ще більше переконалась у правильності свого вибору щодо майбутньої професії.

Таким цікавим і пізнавальним видався ще один день для нашої команди. Ми дякуємо всім, хто допомагає нам розмальовувати ці літні дні кольоровими фарбами для дітей.









Немає коментарів:

Дописати коментар